Despre revista

Adriana Dutescu

"Totul a inceput cu un brainstorming intr-o zi calduroasa de august, cand incercam sa gasim un mod de a ne recunoaste absolventii de valoare."
Adriana Dutescu, Director BSM

Revista "25", aflata acum la a doua editie, este o colectie de 25 de povesti de succes ale celor mai buni dintre absolventii MBA-ului Romano-Canadian.

Initiativa acestui proiect apartine scolii Bucharest School of Management, gazda Programului MBA Romano-Canadian si isi propune sa faca cunoscute mediului de business din Romania povestile de succes din anul 2007 ale celor mai indrazneti dintre absolventii programului.

BSM a dat in cei 15 ani de existenta, peste 800 de absolventi de MBA. Toti sunt oameni de succes cu povesti interesante. Revista isi propune sa scoata in evidenta 25 dintre povestile lor, selectate si evaluate de un juriu format din oameni de afaceri.

Solicita varianta tiparita

Cum s-a desfasurat selectia?

La sfarsitul anului 2007, fiecare absolvent al programului a fost invitat sa completeze un chestionar - de fapt, sa isi scrie povestea, cu un mic ghid introductiv care presupunea selectarea domeniilor din patru grupe majore: dezvoltarea unei afaceri, evolutie in cariera, trend-setting/leadership, implicare in viata sociala.

De la dezvoltarea unor start-up-uri, in calitate de antreprenori, la influentarea industriei din care fac parte, din pozitia de manageri ai unor multinationale, cei 25 de absolventi au povestit cum au reusit sa aiba succes in afaceri, in cariera si pe plan social.

Cine au fost membrii juriului?

ROBERT LUKE Robert Luke
GED
Robert Luke este Managing Director al GED Capital Development. Totodata este presedinte al Asociatiei de Investitii Private si Capital de Risc din Sud - Estul Europei. A fost numit membru BERD in cadrul Comitetului de Investii al Fondului Bulgar Post Privatizare. Robert Luke este licentiat in drept al Universitatii Exeter si este absolvent de MBA al Universitatii Harvard.
 
MADALiNA UCEANU Madalina Uceanu
AIMS
Madalina Uceanu conduce activitatea companiei de consultanta in resurse umane AIMS, activape piata romaneascade 15 ani cu servicii de Executive Search, ConsultantaHR, Outsourcing HR si Consultantain Management. Cariera sa de 13 ani in cadrul AiMS este corelatacu o educatie temeinica in programe legate de domeniul resurselor umane.
 
ROBERT MAXIM Robert Maxim
ENSIGHT
Cu o experienta de 12 ani in consultanta si management, Robert Maxim a fondat si conduce in prezent, compania Ensight, pe care a transformat- o dintr-un start-up indraznet in liderul local pe piata de profil, cu 50 de consultanti si o cifra de afaceri de aproape trei milioane de dolari. Cariera sa a inceput alaturi de KPMG, continuand in cadrul Citibank ca e-Business Head.
 
Adriana Dutescu Adriana Dutescu
BSM
Cu o experienta vasta in domeniul financiar-contabil, Adriana Dutescu a imbinat cu succes in ultimii 15 ani cariera didactica cu cea profesionala. A inceput ca profesor universitar la ASE, iar din 1999 a inceput si cariera privata, deschizand un cabinet de contabilitate, expertiza contabila si audit. In prezent, Adriana este directoarea Bucharest School of Management.
 
CRISTIAN HOSTIUC Cristian Hostiuc
Ziarul Financiar
Dupa o carierade 15 ani de presa economica, Cristian Hostiuc este in prezent director editorial al Publimedia, divizia de publishing a grupului Media Pro, a doua companie de publishing ca marime din Romania. Din anul 2000, este coordonator editorial al Ziarului Financiar, trecand succesiv prin pozitiile de redactor sef adjunct, redactor sef si director editorial.

Echipa proiectului "25 de lideri"

Radu Ionescu

Kinecto

Cu o experienta semnificativa in publishing si marketing, Radu a dezvoltat si supervizat strategia proiectului si a asigurat coordonarea editoriala.

Dupa ce si-a inceput cariera in presa de business, alaturi de Ziarul Financiar si revista Biz, Radu a fondat si conduce in continuare Kinecto, o agentie full-service de relationship marketing, in paralel cu alte proiecte antreprenoriale legate in special de internet.

Ionela Buta

Kinecto

Ionela a asigurat managementul intregului proiect, coordonand eforturile, dar si timpul tuturor oamenilor si al companiilor implicate. In prezent, Client Service Director la Kinecto, Ionela si-a inceput cariera in domeniul vanzarilor.

Cristian Manafu

M&C Consult

Fost jurnalist format in presa de business si actualmente consultant media, Cristi a definit si implementat conceptul revistei. Lui i se "datoreaza" designul, dar si numele revistei. In cariera sa de opt ani in presa economica, ultimii ca redactor sef al revistelor Biz si Campaign, Cristi a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala.

Andreea Groenendijk

Andreea Groenendijk

Andreea a realizat toate interviurile si articolele din anuar. In prezent este coordonator al departamentului de Companii&Banci la cotidianul de afaceri Business Standard si face parte din echipa care a lansat aceasta publicatie pe piata. A mai detinut, anterior, functia de sef al departamentului Business la Adevarul si a lucrat timp de doi ani la Ziarul Financiar.

Oana Cosman

Oana Cosman este redactor la cotidianul economic Business Standard, fiind parte din echipa care a lansat publicatia pe piata anul trecut. Ea a realizat o parte din povestile prezentate in anuar.

Studio Contrejour

Contre Jour Studio este un studio foto full service, condus de talentul fotografilor sai profesionisti, simtul estetic si energia creatoare. Mucaliti, apropiati si uneori usor ironici, indrazneti si curajosi, muncitori si mereu cu idei noi si inovatoare. Talente proaspete, care lucreaza mai ales din placere. www.contrejour.ro

Claudiu Ciofiac

Procreative

Cu o experienta de aproape 10 ani in desktop publishing, Claudiu conduce astazi shop-ul de creatie si print Procreative. Anterior, Claudiu a fost implicat la nivel creativ in dezvoltarea si implementarea unor reviste din domenii variate: corporate, auto, lifestyle, business.

Daniel Micu

BSM

Daniel a fost in mod evident "omul de la client" care a lucrat la definirea conceptului si punerea lui in practica.

Director de marketing al Bucharest School of Management si profesor de marketing in cadrul programului MBA Romano-Canadian, Daniel are o cariera relevanta in marketing si comunicare, unde a condus ca partener agentii precum Gav sau Trout&Partners.

Despre revista

Revista "25" este o colectie de 25 de povesti de succes ale celor mai buni dintre absolventii MBA-ului Romano-Canadian

citeste mai mult

Descarca revista

Citeste revista integral. Alege editia si descarca revista in format .pdf.

2010 | 2008 | 2007 | 2006

Cauta o poveste

Alege un criteriu de cautare a povestilor din revista: